Van ontbijt tot borrelplank: fijne catering in de Hofschuur!

De Hofschuur is niet alleen een fijne plek om bijeen te komen, maar kan je ook op ieder moment van de dag genieten van fijne catering. Van een vroeg ontbijt tot een lekkere borrelplank in de namiddag. Koffie, thee, fruit en kleine zoete snacks zijn sowieso gratis inbegrepen.

Onbijt

Boek je de Hofschuur voor een ochtendsessie, maar nog niet ontbeten? Maak dan gebruik van een heerlijk ontbijtje:
Voor-ieder-wat-wils’ ontbijt met biologische streekproducten.
Ontbijt zoals je het zelf wilt, met vegetarische of niet-vegetarische producten.
Neem een vers croissantje met een heerlijke biologische jam. Of bijt in een knapperige cracker met boerenkaas. Tik daarbij een lekker vers eitje. Of geniet van een heerlijke kom yoghurt met biologische ontbijtgranen.
Kosten ontbijt: € 9,50 per persoon.
​Optioneel: Iets anders drinken dan koffie of thee? Bestel dan bij je ontbijt voor € 3,85 per fles,  heerlijke biologische appelsap. Andere soorten sappen op aanvraag.
Alle genoemde prijzen zijn ex BTW.
Lactosevrij, glutenvrij of andere dieetwensen? Geen probleem, we passen het ontbijt uiteraard aan op je wensen.​

Lunch

​Verblijf je een hele dag of een dagdeel in de Hofschuur, dan verzorgen wij op verzoek ook een heerlijke lunch, vanaf € 16,50 per persoon. Er is keuze uit 2 soorten lunch:

Salade lunch met minibolletjes en soep
Een heerlijke groene salade met o.a. gerookte kip, geroosterde pijnboompitten en kerstomaatjes. Geserveerd met minibolletjes. Daarbij een lekkere kop soep gemaakt met biologische ingrediënten. Andere ingrediënten voor in de salade? Dat kan, indien beschikbaar in het seizoen.
Kosten salade en soep lunch: € 16,50 per persoon.

Broodjeslunch met biologische streekproducten en soep
Diverse soorten luxe broodjes belegd met heerlijk vegetarisch en niet-vegetarisch beleg. Daarbij een lekkere kop soep, eveneens gemaakt met biologische ingrediënten.
Kosten broodjes en soep lunch: € 17,00 per persoon.

Optioneel: Iets anders drinken dan koffie of thee? Bestel dan bij je lunch voor € 3,85 per fles, heerlijke biologische appelsap. Andere soorten sappen op aanvraag.
Lactosevrij , glutenvrij of andere dieetwensen? Geen probleem, we passen de lunch uiteraard aan op je wensen.

Frisdrankjes
Zin in een colaatje of een ander frisdrankje in de middag? Frisdrankjes naar keuze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Borrelplank inclusief drankjes naar keuze

Sluit je bijeenkomst gezellig af met een borrelplank inclusief drankjes. Op verzoek, maken wij een heerlijke borrelplank. Met o.a. kaasblokjes, harde worst, wraprolletjes, en diverse toastjes met salades. De drankjes zijn naar keuze. Wil je een geheel vegetarische borrelplank? Dat kan uiteraard ook!  
Kosten borrelplank inclusief drankjes naar keuze: € 17,00 per persoon