De gastvrouw in de Hofschuur

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Caroline Don en ik ben jullie gastvrouw in de Hofschuur. Hoe is de Hofschuur eigenlijk ontstaan?

“Wat als we deze schuur nu eens gaan verbouwen en er een mooie vergaderruimte van maken?“

Van zelfstandig consultant tot gastvrouw van de Hofschuur

Voordat de Hofschuur een feit was, heb ik jaren als zelfstandig consultant gewerkt. ​Hierdoor heb ik vele vergaderzalen in het land van binnen gezien. Vooral in kantoorpanden, vaak gelegen op saaie bedrijventerreinen, nabij snelwegen.

Weinig kleur, weinig groen. Het interieur van veel van die panden is eveneens niet erg prikkelend; systeemplafonds, TL verlichting en veelal uit een catalogus bestelde inrichting.  Vergaderen in zo’n omgeving is hierdoor weinig inspirerend.

Van berging voor tuingereedschap tot inspirerende vergaderlocatie, gelegen in landelijk groen

Samen met mijn partner heb ik het geluk in een heerlijke landelijke omgeving te wonen. We hadden naast ons huis ook een grote schuur, waar onder meer de grasmaaier en ander tuingereedschap stond. Eigenlijk zonde om zo’n mooi ruimte niet anders te benutten.

Ik kwam ik op het idee van deze mooie ruimte een heerlijke vergaderlocatie te maken. Een plek waar het wél inspirerend is om samen te komen voor het houden van een meeting, training, presentatie of andere bijeenkomst.

Samen met mijn partner hebben we de Hofschuur helemaal zelf verbouwd en we zijn trots op het resultaat en de complimenten welke we sinds de opening van de Hofschuur ontvangen voor de inrichting.

De Hofschuur, een fijne informele locatie met een inspirerend interieur

Het interieur met de houten wanden en unieke, zelf opgeknapte meubels, rustige kleuren en mooie natuurfoto’s maakt de Hofschuur tot een fijn verblijf. Bij de Hofschuur ga je weg met een glimlach op je gezicht en volop nieuwe plannen en ideeën. Heb ik je enthousiast gemaakt?


Ik heet je van harte welkom in de Hofschuur en wens je een aangenaam en inspirerend verblijf!

Caroline Don, gastvrouw van de Hofschuur