2021 is voorbij. Wat een roerig jaar was het weer! Er is veel gebeurd en juist ook weer niet.

De door corona beperkende maatregelen hebben in 2021 weer veel impact gehad op iedereen.

Het sociale leven en bedrijfsleven hebben wederom de nodige klappen gehad.

En de beperkingen zijn nog niet voorbij, helaas.

Ook de Hofschuur heeft uiteraard last gehad van deze beperkingen en moest zich aanpassen door vermindering van het aantal te ontvangen gasten, tot aan het volledig dicht zijn. We zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en zijn doorgegaan met plannen maken en ideeën uitwerken.

We hebben gelukkig ook mooie momenten beleefd, met gasten die genoten van het samenzijn in de Hofschuur, wanneer het weer kon. Na elkaar maanden alleen via beeldscherm te hebben gezien. Ze genoten ook van het buiten zijn in onze tuin. En ook ons overdekte en verwarmde terras werd veelvuldig gebruikt door onze gasten. De borrelplanken waren populair, want iedereen wilde vooral elkaar weer gezellig ontmoeten.

De mooie natuurlijke vijver welke we in het najaar in de tuin hebben gerealiseerd, is eveneens een aanwinst, waarvan onze gasten ook in het nieuwe jaar van kunnen genieten.

2021 heeft de Hofschuur ondanks alle beperkingen, nieuwe gasten gebracht, die ook goede recensies achterlieten. De Hofschuur mag zich daardoor sinds 15 september STERlocatie noemen.

Telkens weer blijkt dat er niets gaat boven het elkaar in het echt ontmoeten. Wij mensen hebben behoefte aan echte verbinding!  Daar kan geen digitale bijeenkomst tegenop.

We kijken daarom uit naar het nieuwe jaar, voor het ontvangen van nieuwe en terugkerende gasten in de Hofschuur. Kom maar op met 2022.

De Hofschuur wenst iedereen een fantastisch, succesvol en gelukkig 2022!