Tijdens je verblijf gratis koffie, thee, fruit en kleine zoete snacks​ – gratis gebruik van wifi, smart tv en flipover met stiften

De Hofschuur, een kleinschalige vergaderlocatie, exclusief te huur voor je team (max. 14 personen)

Slechts 20 autominuten van Amsterdam en dan bevind je je in een heerlijk groene, inspirerende omgeving. Huur de Hofschuur exclusief met je team voor een vergadering, training, workshop of presentatie. In een relaxte sfeer, met een heerlijke lunch tijdens je pauze, gemaakt met biologische streekproducten. Op de tarievenpagina vind je de diverse mogelijkheden van het huren van de Hofschuur.


Kijk op de cateringpagina voor de diverse mogelijkheden voor ontbijt, lunch en borrelplanken.

Zittend rondom de grote stamtafel gaan de ideeën stromen en ontstaan goede gesprekken en discussies vanzelf voor een succesvolle bijeenkomst. Je hebt een smart tv en een flip-over tot je beschikking voor eventuele presentaties.

In deze fijne vergaderlocatie krijg je wél inspiratie voor het houden van een succesvolle vergadering, workshop of inspirerende brainstormsessie. 

Een rustig sfeervol houten interieur

De Hofschuur heeft een inrichting met veel hout, rustige kleuren en mooie natuurfoto’s aan de muur. Er staan unieke, zelf opgeknapte meubels in de Hofschuur, zoals de grote stamtafel en objecten van vroeger met een verhaal.

Je bent omgeven door het groen; aan de achterzijde van de locatie kijk je uit op onze bostuin, met daarachter gelegen, weilanden waar de koeien grazen. Tijdens een pauze drink je hier je koffie, lekker buiten op een bankje.

Overdekte verwarmde veranda met uitzicht op de weilanden

Lunch op overdekte houten veranda met uitzicht over de weilanden en de koeien. Blijf daar lekker zitten en vergader verder! Je hoeft niet bang te zijn dat het te koud is, want de veranda is verwarmd!

Picknicktafels in de grote tuin voor een lunch in de buitenlucht

Zodra het lekker weer is, kan je ook heerlijk buiten lunchen, aan de picknicktafels in de tuin. Of maak tijdens je break een wandeling in het Purmerbos!

Fotogalerij

​​Ga naar de fotogalerij voor meer sfeerimpressies van de Hofschuur.

Reserveren

Wil je reserveren? Bel 06-28444294 of mail naar info@huurdehofschuur.nl.
Na ontvangst van je mail nemen wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.​ 

​Adres en route per auto 

De Hofschuur is gelegen aan de Hofweg 12 in Ilpendam (1452 AG). Natuurlijk vind je het adres met je navigatiesysteem en anders kan je altijd terugvallen op de routebeschrijving

Openbaar vervoer

​Vanaf het Amsterdam Centraal Station neem je de metro 52 (Noord/Zuidlijn) en stap je uit bij halte Noord. Daar stap je over op bus 304, 307 of 308 en stap je uit bij halte Ilpendam, Dorp. Na telefonisch contact haal ik je bij aankomst op bij de halte.