Tijdens je verblijf gratis koffie, thee, fruit en kleine zoete snacks​ – gratis gebruik van wifi, smart tv en flipover met stiften

De Hofschuur is een kleinschalige, landelijke vergaderlocatie, 20 autominuten van Amsterdam. Huur de Hofschuur exclusief met je team voor een vergadering, training, workshop of presentatie. In een relaxte sfeer, omgeven door het groen, met een heerlijke lunch tijdens je pauze.
Kijk op de cateringpagina voor de mogelijkheden.

In verband met de corona maatregelen is de Hofschuur volgens de RIVM richtlijnen heringericht en is een protocol van toepassing voor het gebruik van de Hofschuur. Het maximaal aantal te ontvangen gasten is hiervoor tijdelijk teruggebracht van 14 naar 8 personen.

Rondom de grote stamtafel zijn 6 stoelen op 1.5 meter geplaatst. Daarnaast zijn 2 stoelen op 1.5 geplaatst met daartussen een bijzettafel, op zodanige wijze dat er goed zicht is op de andere deelnemers, de smart tv en flip-over voor eventuele presentaties.

In deze fijne vergaderlocatie krijg je hier wél inspiratie voor het houden van een succesvolle vergadering, workshop of inspirerende brainstormsessie. Hier geen lamellen, TL-verlichting en systeemplafonds. Maar een inrichting met veel hout, rustige kleuren en mooie natuurfoto’s aan de muur. Er staan unieke, zelf opgeknapte meubels in de Hofschuur, zoals de grote stamtafel en objecten van vroeger met een verhaal.

Fotogalerij

Zodra het lekker weer is, kan je heerlijk buiten lunchen. Aan de picknicktafels in de tuin. Of op de houten veranda met uitzicht over de weilanden en de koeien. Blijf daar lekker zitten en vergader verder! Of maak tijde je break een wandeling in het Purmerbos! Ga naar de fotogalerij voor meer sfeerimpressies van de Hofschuur.

Inspirerende locatie

​​Laat je inspireren door de landelijke groene omgeving en kom tot nieuwe inzichten en ideeën. 
Je bent omgeven door het groen; aan de achterzijde van de locatie kijk je uit op onze bostuin, met daarachter gelegen, weilanden waar de koeien grazen. Tijdens een pauze drink je hier je koffie, lekker buiten op een bankje.

Buiten lunchen aan de tuintafel of op de veranda

Zodra het lekker weer is, kan je heerlijk buiten lunchen. Aan de picknicktafels in de tuin. Of op de houten veranda met uitzicht over de weilanden en de koeien. Blijf daar lekker zitten en vergader verder! Of maak tijdens je break een wandeling in het Purmerbos!

Reserveren

Wil je reserveren? Bel 06-28444294 of vul het contactformulier in.
Na ontvangst nemen wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.​ 

​Adres en route per auto 

De Hofschuur is gelegen aan de Hofweg 12 in Ilpendam (1452 AG). Natuurlijk vind je het adres met je navigatiesysteem en anders kan je altijd terugvallen op de op de routebeschrijving

Openbaar vervoer

​Vanaf het Amsterdam Centraal Station neem je de metro 52 (Noord/Zuidlijn) en stap je uit bij halte Noord. Daar stap je over op bus 304, 307 of 308 en stap je uit bij halte Ilpendam, Dorp. Na telefonisch contact haal ik je bij aankomst op bij de halte.