De Hofschuur in wintertijd

2021: een nieuw jaar met nieuwe kansen! Het is fijn om na het afgelopen bizarre jaar, 2021 met een schone lei te beginnen. De Hofschuur is wederom, zoals zoveel bedrijven, dicht vanwege de lockdown, maar we blijven positief. Er komt nu licht aan het eind van de tunnel, want de vaccins komen/zijn beschikbaar!

Deze week vindt de start van de eerste vaccinaties plaats met het eerste goedgekeurde vaccin. Hopelijk volgen toeleveringen van meerdere goedgekeurde vaccins snel en kan iedereen na alle zorgmedewerkers en andere mensen met een essentieel beroep, worden ingeënt.

Net als iedereen, kunnen we niet wachten tot we weer terug kunnen naar de tijd voordat corona ons leven totaal overhoop gooide. Iedereen wil weer zijn familie, vrienden en collega’s ontmoeten zoals voorheen. Geen beperkingen, elkaar weer kunnen vasthouden, knuffelen of ongedwongen samenzijn.

De Hofschuur wil zo snel mogelijk weer open en weer gasten kunnen ontvangen. Wat is er mooier dan gasten weer zien te genieten van de Hofschuur, in een relaxte sfeer. Waar collega’s elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten en met elkaar  kunnen praten. Zonder het gebruik van een internetverbinding! Hoe fijn is dat?

Ondertussen hebben we bij de Hofschuur tijdens de eerste lockdown en de huidige lockdown niet stilgezeten. We hebben een prachtige overdekte houten veranda gebouwd, zodat onze gasten straks in het voorjaar al buiten kunnen zitten, als het nog wat te fris is om aan de tuintafels te lunchen.

Ook is er een nieuwe website in de lucht! De uitgebreide fotogalerij geeft een goede impressie van de Hofschuur, zowel binnen als de buitenomgeving. Check de website en laat je inspireren: https://www.huurdehofschuur.nl/

In de Hofschuur zelf hebben we het interieur wat veranderd, door het neerzetten van lekkere leunstoelen, waarin je bijvoorbeeld even een een-op- een gesprek kan hebben met een collega of lekker genieten van een kopje koffie tijdens een pauze van een brainstormsessie .

We hebben eveneens extra verwarming onder het grote raam geplaatst, voor nog meer comfort tijdens koudere dagen. In de bostuin hebben we in december nieuwe bomen geplant, nadat we van de zomer te maken kregen met een storm, welke veel schade had toegebracht aan onze bostuin achter de Hofschuur.

Maar we hebben nog meer plannen! Het is in de zomer nu al heerlijk zitten in onze tuin tijdens de lunch met uitzicht op de weilanden. Maar we gaan nu ook een vijver aanleggen. Zodra het voorjaar aanbreekt, willen hiermee een start maken. Dus nog meer genieten tijdens een je break. Laat het voorjaar maar komen!

Maar voor nu kijken we reikhalzend uit naar het einde van de huidige lockdown. We zien jullie graag zo snel mogelijk weer terug in de Hofschuur. 2021. Tot ziens!